640 VIEWS
Loading...
KULTURA 24|10|19
Kratki rezovi: "Povratak u zemlju zombija", "Prevarantice s Wall Streeta", "Gospodarica zla 2"...

U ovotjednom izdanju Kratkih rezova pogledajte osvrt na film "Povratak u zemlju zombija" - ako je ovaj naslovni 'dupli pogodak' taj konačno zadovoljavajući scenarij kojega je čak 10 godina čekao redatelj Ruben Fleischer, onda je za nadati se da će drugi 'pogodak' kojega gledamo u kinima biti dovoljan da ubije ovaj serijal. U kinima pogledajte film "Prevarantice s Wall Streeta" - dvije 'stotice' i pregršt 'devedesetica' na Metacriticu su prilično napuhane ocjene, ali zato J.Lo s punih '5 banki' nije zakasnila na štangu ni 20 minuta, a kamoli 20 godina.
13. PSSST! Festival nijemog filma za temu ima 'žene u nijemom filmu,' pa su valjda radi toga većinu od ukupno 23 kratka filma koja se natječu za Velikoga Brcka i potpisale žene. Kakva bi to bila hrvatska filmofilija da u upravo nevjerojatnom broju filmskih manifestacija koje se svake godine održavaju u svakom zakutku Lijepe naše, uz festival nijemog filma ne postoji i Noć hrvatskog filma?
U kinima pogledajte i film "Gospodarica zla 2" - mrzim kad moram braniti Disneya, ali ovaj film - suprotno 'Prevaranticama s Wall Streeta' - ne zaslužuje baš ovoliko loše ocjeneIZDVAJAMO INTERVIEW KULTURA SPORT TVCOCKTAIL VIJESTI ZVIJEZDE


NAJGLEDANIJE (7 DANA)SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆAPRETRAGA

  od    Odaberite datum do    Odaberite datum