827 VIEWS
Loading...
KULTURA 05|09|19
KRATKI REZOVI: "General", "Bilo jednom ... u Hollywoodu", 76. Mostra, ...

Ulaskom u rujan, na dubrovnikTV.net vratili su se i Kratki rezovi, emisija za filmofile koju uređuje i vodi Tonči Bibić. Za prvu ovosezonsku emisiju pripremio nam je osvrt na film "General" - sačekajte TV seriju, jer o filmu se zapravo i nema što pametno reći, s obzirom na to da je ovo u osnovi komercijalni, a ne umjetnički projekt, koji funkcionira jedino na patriotsko-emocionalnoj, nimalo na intelektualnoj razini, i koji će puno više smisla imati na malim, nego na velikim ekranima.
U kinima pogledajte i film "Bilo jednom... u Hollywoodu" - možemo mi u Kratkim rezovima reći o QT-u što god hoćemo, ali ovaj njegov film je prikupio čak tucet 'stotica' na Metacriticu, i s ukupnom ocjenom 83 najbolje je ocijenjen naslov ovoga redatelja nakon 'Paklenoga šunda,' prema tome, Oscari, čuvajte se!
76. MOSTRA -  hoće li se ovaj put Brad Pitt, a ne 'njegov' pas, ovjenčati nagradom? Hrvatskih naslova nema ni na listi od čak 46 najboljih filmova na starome kontinentu. Ili ipak ima? * Ambalaža Film Festival u Veloj Luci, ilitiga, otočka posla. *17. Liburnia Film festival, ilitiga, opatijska posla.IZDVAJAMO INTERVIEW KULTURA SPORT TVCOCKTAIL VIJESTI ZVIJEZDE


NAJGLEDANIJE (7 DANA)SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆAPRETRAGA

  od    Odaberite datum do    Odaberite datum