432 VIEWS
Loading...
KULTURA 13|06|19
Kratki rezovi, emisija za filmofile: "X-men: Dark Phoenix", "Ma", ...

U ovotjednom izdanju Kratkih rezova naš filmofil Bibić spravio nam je osvrt na film "X-men: Dark Phoenix" - 'Uvijek ti je žao i uvijek slijedi govor... ali više nikoga nije briga.' To je rečenica iz "Mračnog Fenixa"  koja savršeno odražava recepciju ovoga filma od publike, a bogme i od kritike. A kad se uzme u obzir da je film s promocijom i dosnimavanjima koštao, navodno, čak 350 milijuna dolara, predviđa mu se gubitak barem 100 milijuna.
U kinima pogledajte i "Ma" - zašto je tako respektabilna glumica i posjednica Oscara iz 3 nominacije, kao što je Octavia Spencer, pristala glumiti u ovako plitkome i neuvjerljivome thrilleru?
Nakon više od 400 prikazanih filmova i brojnih popratnih događanja u 6 festivalskih dana, 29. ANIMAFEST ZAGREB završio je u subotu ceremonijom dodjele nagrada.
43. Annecy, još poznatiji i cjenjeniji festival animacije od Animafesta, koji se od 10-og do 15-og lipnja održava u istoimenome francuskom gradiću, prikazat će čak 4 hrvatska naslova.IZDVAJAMO INTERVIEW KULTURA SPORT TVCOCKTAIL VIJESTI ZVIJEZDE


NAJGLEDANIJE (7 DANA)SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆAPRETRAGA

  od    Odaberite datum do    Odaberite datum