671 VIEWS
Loading...
KULTURA 15|11|18
Kratki rezovi, emisija za filmofile: Bohemian rhapsody srušio je nekoliko hrvatski rekorda

U ovotjednom izdanju Kratkih rezova Bibić nam je spravio osvrt na film "Što nas ne ubije"-  reboot popularnog 'Milleniuma' Stiega Larssona osovljen je oko nove, sad već treće glumice u ulozi Lisbeth Salander, koja je od briljantne hakerice s problematičnom osobnošću – jasno je to već od uvodne špice u stilu Mauricea Bindera – pretvorena u akcijsku heroinu s jamesbondovskim vještinama. U kinima pogledajte i film "Operacija overlord" - Nacisti u Tarantinovim 'Nemilosrdnim gadovima,' nešto poznatijoj alteraciji drugog svjetskog rata, mala su djeca prema ovima u ratnom horroru Australca Juliusa Averyja.
- Glasujte za Vis u izboru za najbolju europsku filmsku lokaciju (a mi pametniji ćemo za norveški Preikestolen, poznatiji kao Pulpit Rock).
- Kontroverzni dokumentarni crtić CHRIS THE SWISS nominiran za Europsku nagradu za animaciju, zvanu Emile, u čak 4 kategorije.
16. ZFF otvara brazilsko-urugvajski film VOLJENI. U kinima igra "Bohemian rhapsody", koji je srušio čak nekoliko hrvatski rekorda.IZDVAJAMO INTERVIEW KULTURA SPORT TVCOCKTAIL VIJESTI ZVIJEZDE


NAJGLEDANIJE (7 DANA)SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆAPRETRAGA

  od    Odaberite datum do    Odaberite datum